Cautare

1943 de rezultate pentru "liga a treia" (4.75 secunde)
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. Partida de la Calarasi a inceput anost.
Echipa nationala a Romaniei a incheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul sustinut, luni, la Belgrad, in compania Serbiei, in etapa a doua a grupei 4, seria C a Ligii Natiunilor.
1.900 de ani de la inaugurarea Columnei lui Traian de la Roma ar fi putut sa devina unul dintre acele evenimente care sa promoveze durata noastra in Europa si sa intareasca adevarata imagine a Romaniei, cu trecutul si valorile ei nationale.
Cateva zile mai tarziu, la 17 octombrie, celelalte tari din Liga Balcanica, adica Bulgaria, Grecia si Serbia, declara si ele razboi aceluiasi inamic. ... Contextul general al acestui razboi era dat de dorinta tarilor din Liga Balcanica de a cuceri teritorii ale Imperiului Otoman.
Mihai Stoica isi doreste ca marile rivale ale FCSB, Dinamo si Rapid, sa aiba un parcurs bun in acest sezon de Liga 1. "Vreau pe Dinamo in Liga 1 si pe Rapid in play-off"
Duelul falitilor din Liga 1, castigat de ilfoveni Liga 1, sezonul 2021-2022 Etapa a 29-a Au marcatS Holzmann 41, Alghoul 89 Clinceni:
Ianis Stoica a participat, alaturi de alti cativa colegi de la FCSB, la o actiune la o scoala si a vorbit si despre finalul incins de sezon in Liga 1, dupa ce echipa sa a venit la doar doua puncte de liderul CFR Cluj.
Dinamo Bucuresti, retrogradata in premiera in Liga 2, nu are antrenor in acest moment si nici nu stie bugetul pe care se poate baza, mizand din nou pe sprijinul fanilor din Programul DDB.
Nu mai putin de patru echipe din autoproclamat valoroasa Liga a lui Mitica au iesit pentru a se duela in Europa, iar macar doua dintre acestea, CFR Cluj si Steaua, era de asteptat sa faca instructie cu niste adversari modesti.
Stelistii au fost atat de aproape de a intrerupe nefericita serie de sapte meciuri fara victorie, dar nu a fost sa fie si la final au inceput sforaitoarele declaratii.
Este insa singura formatie de la noi cu sanse de calificare, in conditiile in care la start s-au aliniat numai putin de sapte echipe, doua in Liga Campionilor si cinci in Cupa UEFA.
Gigi Becali este convins ca amanarea meciului cu Gloria Bistrita ii va ajuta pe stelisti sa invinga pe Sevilla in etapa a treia a Ligii Campionilor, partida care va avea loc la 23 octombrie".
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Steaua a castigat derby-ul cu Dinamo. Ros-albastrii continua lupta pentru titlu Dinamo a deschis scorul pe National Arena, in derby-ul cu Steaua, dar elevii lui Mihai Stoichita au intors rezultatul, prin Rusescu, din penalty, si o "dubla" a lui Iliev. Scorul final a fost 3-2 pentru ros-albastri.
GAFELE LUI KARIUS NU POT FI UITATE Prima repriza a fost una a lacrimilor. Salah a parasit terenul accidentat, dupa ce fusese tavalit de Sergio Ramos, iar cateva minute mai tarziu Carvajal a fost si el schimbat. ... La pauza scorul a fost 0-0.
Femeile diagnosticate cu cancer de san au un risc aproape de doua ori mai mare decat restul populatiei de a dezvolta un al doilea tip de neoplasm intr-o alta zona a corpului, arata un studiu recent al Granada Cancer Register, din Spania.
Revenit din Olanda, o data cu Ovidiu Stinga, Andrei Ionescu nici nu a apucat sa puna piciorul pe minge ca Adrian Mititelu a si dat diagnosticul:
Pana cand episodul Inter Milano, din telenovela "Mirel se transfera", l-a facut sa-si piarda rabdarea, iar la finalul dublei cu Galatasaray, care a parafat o noua calificare a Stelei in Liga Campionilor, l-a facut sa declare, clar si raspicat, ca in iarna va pleca sigur din Ghencea.
Autoritatile din Targu Jiu au planificat un program bogat de petreceri de sarbatori, in ciuda faptului ca bugetul primariei a fost afectat de criza economica a ultimilor ani. ... Municipiul Targu Jiu va deveni in mai putin de o saptamana capitala chefurilor si a sindrofiilor pe bani publici.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
google-analytics.com